Home » Allmant » De bästa motorcyklarna att köpa i Sverige 2022

De bästa motorcyklarna att köpa i Sverige 2022

Sverige blir alltmer en het plats för motorcyklister. Med sina långa och slingrande vägar är det det perfekta landet att utforska på två hjul. Men med så många olika typer av motorcyklar tillgängliga kan det vara svårt att veta vilken som är rätt för dig. Därför har vi sammanställt en lista över de bästa motorcyklarna att skaffa i Sverige 2022, baserat på faktorer som prestanda, komfort och värde för pengarna. 

Vilka är de bästa motorcyklarna att skaffa i Sverige 2022? 

Det finns några fantastiska motorcykelmodeller som kommer att släppas i Sverige år 2022. Några av de bästa är BMW R 18, Ducati Panigale V4 och Harley-Davidson Pan America. Alla dessa motorcyklar erbjuder något annorlunda och kommer garanterat att tilltala ett brett spektrum av förare. 

Den helt nya BMW R 18 är den perfekta motorcykeln för alla som söker en unik och engagerande körupplevelse. Med sin kraftfulla boxermotor och klassiska cruiser-design kommer R 18 garanterat att vända blickar till sig var du än går. Och med sin långa lista av standardfunktioner, inklusive ABS-bromsar, traktionskontroll och farthållare, kan du vara säker på att din körning kommer att vara lika säker och bekväm som den är snygg. Så oavsett om du letar efter en ny helgleksak eller en daglig pendlare är BMW R 18 den perfekta motorcykeln för dig. 

Ducati Panigale V4 är en sportmotorcykel tillverkad av Ducati. Den presenterades för första gången på motorcykelutställningen i Milano 2017. Motorcykeln drivs av en Desmosedici Stradale-motor på 1 103 cc, vilket gör den till den mest kraftfulla produktions-Ducati som någonsin tillverkats. Panigale V4 har en tjänstevikt på 198 kg och en topphastighet på 310 km/h. 

Ducati Panigale V4 är den mest kraftfulla Ducati som någonsin tillverkats. Den presenterades för första gången på motorcykelutställningen i Milano 2017. Motorcykeln drivs av en Desmosedici Stradale-motor på 1 103 cc, vilket gör den till den kraftfullaste produktions-Ducati som någonsin tillverkats. Panigale V4 har en tjänstevikt på 198 kg och en topphastighet på 310 km/h.