Home » Allmant » Trump gillar verkligen sina Bikers!

Trump gillar verkligen sina Bikers!

Månader innan hans senaste tweetstorm, var Donald Trump på ett mycket mer glatt humör på Twitter för att tacka ett visst block av väljarna, för deras stöd på hans väg till Vita huset – nämligen motorcyklister.

“Tack till Chris Cox och Bikers för Trump – Ert stöd har varit häpnadsväckande. Jag kommer aldrig glömma detta. Make America Great Again. ” – stod det i Donald Trumps Tweet.

Sex månader senare, då Trump var på väg att sväras in, lovade bikern Cox och hans grupp att bilda en “vägg av kött” – ett hav av män som står arm till arm – för att skydda honom på invigningen av arga demonstranter. Cox Facebook-grupp, som samlat 200.000 anhängare, säger att man lyckats med sin uppgift att “hjälpa Donald Trump att sväras in som president i USA. Uppdrag slutfört!”

Trump

Trump har omsorgsfullt hänvisat till sina bikersupportrar när frågor om vilka som står bakom honom dyker upp – “de är fantastiska människor som verkligen älskar vårt land” Men nu kanske ni tror att alla bikers är ser ut som den typiska vita machomannen, men det är man snabb med att påpeka att så inte är fallet!

Politik motorcykelentusiaster är lika olika som de sätt på vilka de anpassar sina hojar, enligt Trump supporter och longtime Harley-åkare George Kovach, 64 år från Oakland i Kalifornien.

“Jag skulle kunna sätta en dödskalle på min cykel, medans en hippie-cyklist kanske smäller på ett flower power klistermärke, och en annan kan vara en som är bara har gott om pengar och gillar motorcyklar. Tar man Bikers för Trump – så är de flesta av dem är veteraner från en annan epok “, säger han, George Kovach är själv Vietnamveteran och anhängare av gruppen.

 

“Killen har fått en hel del frågor, men en sak du måste komma ihåg om Trump, och det är att han är en affärsman” Kovach säger. “En framgångsrik affärsman kommer att kunna prata med en svart man, en Latino, en judisk person, eller en hippie … Så jag tänker på Trump längs dessa linjer, som “en mixed bag”, men jag tänker på honom som en affärsman först och främst. “

Han är en Harley-Davidson, medan Clinton i bästa fall är en Ford Galaxy. Den senare är bekväm, trafiksäker och har gott om plats för alla. Men ett av medelålderskrisens mest uppenbara kännetecken är längtan efter en dånande motorcykel!